...

Igår hade jag min första körlektion på körskolan de va ritkigt kul och det gick jätte bra fick massa beröm så nu är det bara att köra på så har man körkort snart. Va även hos syrran igår jag och mamma var barnvakt åt Joar de va kul som alltid han har blivit så stor man hänger inte riktigt med. Efter besöket hos syrran åkte jag in till stan där tobbe hämta mig sedan tog vi en sväng hem till honom och fixade lite sen bar det av till Hovet där det var hockeyturnering med jobbet. Det var inte allt för roligt men helt okej faktist kul att träffa folket iaf.

Nu ligger jag bara i sängen och tar det lugnt har gjort illa knät. Va i Flottsbro och åkte snowboard för första gången den här vintern men som vanligt ska jag göra illa mig så nu kan jag knappt gå. Hoppas att det blir bättre snart.

I morgon åker jag till Uppsala igen ska bli riktigt kul..

Dags för en film och sen sova.
PUSS & KRAM / KAKISSS


...

Ligger i sängen och ska plugga lite och sen sova.

Bion var riktigt bra faktit och jag hade det kul med morsan de va länge sen vi gjorde något tillsammans så det känns bra att vi äntligen gjorde något. Jag har hunnit med att städa rummet idag känns jätte skönt speciellt med en ny bäddad säng.

Jag vet att jag över driver och kanske inte alls borde reagera som jag gör det var ingen stor grej du ljög om det är bara själva grejen och att det hänt förut gör det lite svårare. Jag blev bara väldigt besviken hoppas att du förstår. Du är en viktig del i mitt liv en vän som jag inte kan klara mig utan. Se nu till att bli frisk och gör inget dumt...

GOD NATT SOV GOTT / KAKISSS

Tordag

Redan Tordag och snart är lovet slut. Idag blev det en tidig morgon igen eftersom jag skulle till vårdcentralen och ta prover. Fick sitta där och vänta 1 timme innan de va min tur lite segt för jag höl på att somna. När jag kom hem käkade jag frukost och sen sov jag i soffan en stund. Nu har jag precis gjort mig i ordning och ska snart åka till heron med morsan och se i taket lyser stjärnorna. Har tydligen läst den boken men de är inget jag mins hihi. Efter bion måste jag städa rummet och sen får jag se vad som händer.


If i were a boy


Hur kan du?

En sak förstår jag inte hur ens bästa vän kan ljuga för att inte såra men att ljuga sårar också. En lögn är värre än sanningen och det tar lång tid att bygga upp ett förtroende. Vet inte hur jag ska kunna förlåta hoppas verkligen att jag kan göra de. Du har räddat mig från att falla flera gånger och du är ingen person jag vill förlora. Tänk på de till nästa gång var ärlig.

Onsdag

Det har väl inte hänta så mycket idag förutom att jag och pär var ute och gick de va väldigt skönt kul att se en annan dela av Uppsala de är mycket större än vad jag trodde man lär sig alltid något nytt. Efter promenaden vart det en dusch och sen tog vi bussen till stationen så sa vi hejdå och jag hoppa på tåget hem. så nu är jag hemma igen men det var skönt att komma bort fast det bara var en dag önskar att det hade varit fler men det kommer väl fler tillfällen hoppas jag. Blev en sväng med mamma i centrum och sedan hamnade jag i sängen framför datan. Tanken var att jag skulle plugga men det har inte gått någe vidare ska väl börja med det nu och sen blir de att dra ut och springa ska bli skönt måste se till att börja träna igen.

Det var lika mysigt att träffa dig den här gången också, du är verkligen som en drog man blir beroende av dig och kan inte få nog av dig vill bara ha mer och mer. De är lite läskigt.


Tankar & känslor

Sitter och försöker plugga har fått ganska mycket gjort så är snart klar med svenska uppgifterna men tyvärr så är det hur mycket som helst kvar iaf. Men det ska nog gå bra ska försöka lägga ner min energi på pluggandet.

Svårt att koncentrera mig på de jag ska när jag har tankarna på ett annat håll kan verkligen inte sluta tänka på dig. Det är som gjort att du ska finnas i mina tankar dygnet runt. Det är både posetivt och negativt. Vill inte att allt ska vara så förvirrande det gör bara allt så mycket jobbigare. Hoppas att allt hamnar på rätt plats snart..

I morgon blir det en dag i skolan fast det är lov men jag och Malin måste bli klara med vårat projektarbete så de är lika bra att få det gjort. Det känns alltid skönt efteråt. Efter skolan bär det av till Uppsala det ska blir riktigt skoj längtar faktist riktigt mycket. Hoppas de blir lika mysigt som förra gången. 

Då var det dags att koncentrera sig på skolarbeten igen...

PUSS & KRAM / KAKISSS 

Måndag

Idag har jag varit hos läkare de gav väl inget speciellt resultat får iaf inte ta bort halsmandlarna för att läkaren säger att dom inte gör någon skada. Men dom är fan svullna hela tiden och har alltid ont i halsen men men får leva med de ett tag till. Ska tillbaka dit på Torsdag å ta massa provet ska bli intressant att se om dom hittar något.

Efter besöket hos läkare åkte jag mamma och marre till brorsan och träffade Sara och Melvin. Vi käkade lunch drog Melvin i pulkan och gick på en promenad. När vi kom tillbaka hade brorsan kommit hem. Kul att träffa dom de händer inte så ofta tyvärr så får passa på när man har chansen.

Här kommer lite bild frå dagen.

        
    
  

Helgen

Denna helg har varit riktigt spännande det har hänt mycket.

I fredags var jag ledig så passade på att sova ut men de fungerade inte så bra. Fixade mig och sen kom Farbror tobbe och hämta mig vi åkte till andra Tobbes jobb och tvätta bilen sen åkte vi till Farbror tobbes jobb där dom städade bilarna. Efter de sa jag och Farbror tobbe hej då till Tobbe och åkte sedan hem för att käka tog de lugnt ett tag och sen drog vi in till KGB för att jobba. För alla er som inte vet vad KGB är så är det en Krog.. Det var hyfsat lugnt lite bråk men de hör till. När vi jobbat klart åkte vi och käkade och sen var det dags att åka hem och sova.

Lördagen gick åt att åka till Gävle kolla hockey och åka hem igen. Men hade verkligen trevligt hoppas att vi kan göra om det igen.. Tack till er som gjorde min dag till en superdag =)

Så var det Söndag.. Idag har jag varit med mamma och handlat en skena till gardinerna mamma och pappa ska ha i sovrummet. Vi köpte även gardiner till mig äntligen.. Jag köpte även en hårfön eftersom jag har delat med morsan tidigare och de är lite jobbigt speciellt när man ska åka bort så nu har jag en egen ritkigt skönt. När vi kom hem la jag mig i sängen och kolla på film och snart ska jag käka. Det blir nog en sväng ut med syrran i snön och sedan plugga har glömt bort hur mycket jag har att göra men ska se till att bli klar med allt under lovet..

Hoppas ni haft en trevlig helg 
PUSS & KRAM / KAKISSS

=)

Denna vecka har gått jätte fort trotts att dagarna i skolan har varit långa men ska inte klaga för nu är det äntligen lov och jag har förhoppningsvis klarat VU2 provet.

Idag skrev vi då VU2 provet och hade självskydd alltid lika kul speciellt med alla grepp man får lära sig inte för att det var så mycket nytt men de är ju bra att öva på det. Kul var det att använda batongen igen hihi. Jag har även jobbat idag och det är som vanligt väldigt trevligt sällskap och riktigt kul. Men mindre kul när en färgestadssnubbe kom fram och krama mig men det bästa var nog när kärringen kysste Tobbe HAHAHA =)

Är ledig i morgon så de blir att sova ut för att sedan åka och träffa Tobbe och Tobbe. Senare på kvällen blir det att jobba på KGB igen det ska bli jätte kul hoppas att det blir mycket folk och ett jävla liv...

BARA SÅ DU VET KAN JAG INTE SLUTA TÄNKA PÅ DIG <3

Nu är det dags att sova
GOD NATT SOV GOTT / KAKISSS

Förvirrad

Bara så ni vet så klarade jag VU1 provet och har nu VU2:an i skolan vet inte riktigt om de är kul lr inte lite intressant är det iaf men de är skönt när de är över. Är helt slut har jätte ont i halsen och huvudet har varit frisk en vecka och sen blir de värre igen as jobbigt.

Varför kändes de så bra och så rätt när de nu bara känns fel skulle aldrig gett mig in på de här men som du sa varför ska man ångra något det gå ju ändå inte att spola tillbaka tiden. Vill att det ska kännas bra och att vi ses igen hoppas du också vill de.

Nu ska jag plugga lite och sen kolla film...

...

Då var denna helg över. Det har värkligen varit en underbar helg. I fredags var jag som sagt bara hemma gick och la mig ganska tidigt för att gå upp och jobba i Lördags. Jobbade på träningsmatchen mellan Djurgården - Sirius. Det var faktist riktigt kul men hade ju trevligt sällskap. Efter jobbigt åkte jag till Uppsala riktigt trevligt var de. Åt god mat drack lite vin, satt och pratade och kollade på film. Tack för en underbar Lördag det var otroligt mysigt. Åkte hem från uppsala vid 2 tiden och möta mamma i Tumba. Vi åkte och handlade mat sedan var det dags för mig att städa hela huset inte alls kul men skönt att ha de gjort och de är såklart värt pengarna. Träffade Nicki en snabbis det är alltid lika kul eftersom vi inte ses så ofta och nu sitter jag och kolla på Beck samtidigt som jag pluggar. Snart ska jag gå och lägga mig det blir en tidig morgon imorron eftersom vi har VU2:an i skolan. Får även veta om jag klarat VU1:an i morgon det ska bli intressant hoppas verkligen att jag klarat det. Men nu ska jag ta och göra mig i ordning och hoppa ner i sängen.

GOD NATT SOV GOTT / KAKISSS

Fredag

Idag har det inte hänt så mycket börja med att Tony ringde och väckte mig jag hade glömt att ställa alarm så det blev en snabb dusch och sedan packa alla grejer för att bege mig till Husby där vi skulle åka skridskor vi hade en så kallad idrottsdag. Vi åkte inte så länge men kul var det iaf. Efter skridskoåkningen gick vi in i en mataffär och handlade lite att äta och sedan åkte vi till Kista där Tony skulle käka på donken. Efter han hade käkat gick jag vidare till skolan för att göra VU1 provet. Jag tror att det gick bra är nästan helt säker men ändå inte får veta resultatet på Måndag det ska bli riktigt intressant. Efter provet åkte jag hem möte Tony på tåget så fick trevligt sällskap. När jag kom hem skulle jag ha städat började plocka lite i rummet men sen kom det massa annat ivägen så ska städa mitt rum och hela huset på Söndag istället.

Nu sitter hemma med färg i håret och hoppas på att resultatet ska bli bra. Har inte ritkigt något att göra ikväll skulle egentligen ha gått på bio med Marre, Kristofer och Henke men killarna har varit på kryssning och båda somna så de får bli en annan gång. Skönt att vara hemma och ta de lugnt också ska jobba i morgon det blir premiär för mig på fotbollen. Det är bara en träningsmatch men skönt att köra lite lugnt i början.

Efter jobbet bär det av till Uppsala det ska bli både skönt och roligt att komma bort från Sthlm även om det inte är så långt. Men det är alltid nice med lite omväxling.

Snart är det dags att skölja ur färgen och sedan blir det nog en film.
Hoppas ni får en trevligt helg!
PUSS & KRAM / KAKISSS

Kakisss

Sitter i skolan och har elkunskap allt det roliga är över i den kursen så nu är det bara att börja skriva på energiprojektet. Har inte riktigt bestämt mig vad jag sak skriva om och just nu fungerar det tyvärr inte att tänka för mig speciellt inte när det handlar om skolarbete. I morgon är det dags för VU1 provet och jag hoppas på att klara det känns som om jag är riktigt säker och de är skönt.

Ikväll blir det att jobba har inte precis någon lust med det vill häldre ligga hemma i sängen och kolla på film å villa upp min arm som gör ont som fan.. Tess ska komma förbi jobbet idag det ska bli kul var så länge sen vi sågs och inget slår att träffa storesyster <3

Har börjat träna igen med Marre och Kristofer det är känns väldigt skönt och roligt. Synd bara att det är så långt att åka men det är de värt iaf just nu =)

Dags att plugga ha det bra
Puss & Kram / Kakisss

....

Allt känns faktist riktigt bra idag men klart att jag saknar tommy väldigt mycket men tror att jag kan lyckas komma över honom. Men jobbigt att han aldrig kan vara rak på sak och säga vad han vill. Jag tror att jag verkligen har bestämt mig nu det får göra ont men det går över med tiden. Så länge jag har mina vänner kommer jag att klara mig med både lycka och sorg. Tommy betyder så otroligt mycket för mig och jag älskar honom men det känns som om vi har haft vårat. Jag är glad över den tid vi haft tillsammans det har varit helt otroligt underbart. Massa kärlek och lycka till dig du kommer alltid att vara en del av mig.

Måndag

Dagen började väl inte så bra gick upp vid 8 och var helt död gjorde mig i ordning och sedan gick jag till bussen tog sedan tåget och möte Tony men tåget gick bara till älvsjö eftersom det var en kontaktledning som hadr blivit nerdragen i Årstaberg så vi fick ta bussen till gullmarsplan och sedan tunnelbanan till centralen och tunelbana där ifrån till kista. Vi missade lunchen men hade ingen lång mentorstid så jag och Tony passade på att käka då. Har fått biljtterna till studentskivan som är den 22 Maj ska bli kul att se hur lyckat det blir.

Hem från skolan var det fortfarande strul med tågen men dom gick iaf fast bara 2 gånger i timmen så vi fick vänta ett tag i centralen. Tony var väl ganska trött lr vad man ska kalla det så skämde ut oss ganska bra =) men kul var det iaf.

När jag kom hem städade jag hela huset och sedan åkte jag och Marre för att träffa Kristofer och hans bror Henke. Vi drog till gymmet och tränade. Lr ja det var bara jag och Kristofer som tränade. Känns skönt att komma igång igen så ska åka dit igen på Onsdag och träna det ska blir kul. Var väldigt trevligt sällskap iaf.

Men nu är det dags att sova så jag är pigg tills i morgon då det är den längsta dagen i skolan. 
 
GOD NATT SOV GOTT PUSS & KRAM / KAKISSS


....

Lördagen gick väldigt fort städade mitt rum gjorde mig sen i ordning och blev hämtad. Åkte sen till tobbe och sa hej då eftersom han nu har flyttat ner till sin tjej i nyköping. Sen bar det av till Tyresö där jag pluggade ett tag och sedan käkade. Kvällen spänderade jag på KGB där jag fick testa på att jobba i dörren och sedan i garderoben. Väldigt kul var det och trevligt sällskap är alltid ett plus.

Somnade inte förns halv 8 på morgonen eftersom jag låg och grublade över hela tommys och mitt förhållande och vad det var som gick fel men inte har jag kommit på något vettigt heller är kanske dumt att tänka så mycket eftersom det gör mig väldigt ledsen men sånna saker händer ju i livet och det är något man måste lära sig att komma över. Det kommer att ta väldigt lång tid för mig att komma över det och gå vidare men en sak vet jag och det är att jag alltid kommer älska tommy han kommer alltid att finnas kvar inom mig. Han är någon jag aldrig kommer att kunna släppa helt.




Love hurts

Jaha då var man singel efter 2 år och 1 månad. Vet inte riktigt vad jag ska säga vågar inte riktigt känna efter heller vet bara att det gör så jävla ont.


Fredag

Då var de fredag och dagen har varit lugn. Hade inte VU1 provet idag det blev fyttat till nästa fredag så då kommer jag garanterat klara de. Tog en sväng med syrran till skolan och hämtade lite böcker så att jag kan plugga sen åkte vi in till stan och träffade lite roliga människor.

Det blir en lugn kväll  med trevligt sällskap och tacos...

Så ha en trevlig kväll för det ska jag ha.. Puss & Kram / Kakisss

=(

Sick of crying, tired of trying,
yeah Im smiling, but inside Im dying.


Elkunskap

   
  

Jag och Tony lyckades iaf att få lampan att lyssa och det gick att tända och släcka med båda knapparna =P Känner mig lite stolt från att inte ha fattat ett skit till att klara av att sätta ihop allt de här. Kul har det varit också.

Sjuuuuuuuuuuuuukkkk

Sjuk igen och de va ju inte ovanligt. Så jävla trött på det nu!!!

Har iaf pratat med min läkare idag och ska dit på Tisdag så får se vad hon säger hoppas det kan ge något resultat. Försökte få tag på min mentor men inte fick jag de så typiskt alltid när man behöver dom så är dom upptagna eller så är det något annat. Som igår när jag för typ första gången skulle prata med skolsyster så va hon på möte undra varför det alltid är så.

Var på förhandsvisning med Tony igår kommer inte ihåg vad filmen heter men den var hyfsat bra lite lång tråkig bara men det var värt att se den och trevligt var de. Tack för en trevlig kväll det måste vi göra om.

Idag har jag inte gjort så mycket sovit för de mesta men ockå kollat på pelle svanslös. Har även börjt skriva på rapporten till projektarbetet men ska fortsätta plugga lite senare men då blir det till VU1 provet.

Ha en fortsatt trevlig kväll Puss & Kram / Kakisss


Känner mig helt tom det var verkligen som om du försökte döda mig med dina ord. Vet inte vad jag mer ska göra för dig för att det ska bli bra. Jag försöker hela tiden och lägger ner all min tid och energi på att det ska funka men ändå så blir det så här. Jag behöver lite respons från dig. Jag vet att du har de svårt med vissa saker men varför inte säga som det är på en gång och inte ta massa omvägar och göra situationen värre. Jag orkar inte allt står inte heller ut med allt. Vi måste göra det här tillsammans om det ska funka.

Jag älskar dig och det vet du jag vet även att du älskar mig så varför ska vi då tvivla och inte satsa och bara släppa allt för en skit sak som går att lösa?  

Kakisss

Lägenheten var riktigt fin och den ligger verkligen bra till men jobbigt att dom inte är färdig byggda och det är inte inflyttning förns i september. Men vet ju inte om vi får den men man kan alltid hoppas.

Efter visningen åkte jag hem till Nicki och fikade var riktigt mysigt. Var verkligen kul att få se hur hon bor och eftersom vi inte ses så ofta var det ännu roligare att träffa henne. Sabrina var också där så åkte med henne och hennes mamma in till stan efter vi hade varit hos Nicki. Vi gick runt och kollade på åhlens och sen vart de att åka hem med ett stopp på Willys för att köpa hårfärg. Åkte hem till Sabrina och käka mat och sen färgade hon håret ska bli kul att se hur det blir när det är klart. Gick och la mig för att läsa lite men somnade var så trött håller på att bli sjuk  igen så de har inte blivit så mycket sömn med min hosta.

Idag har det bara varit en skön och slapp dag med trevligt sällskap och nu ska jag nog lägga mig och kolla på en film lr läsa lite. I morgon blir det skola och sen bio på kvällen med Tony det ska bli kul.

Puss & Kram / Kakisss


RSS 2.0