Lördag

Är fortfarande hemma hos farmor i östersund det är massor med snö jätte mysigt. Farmor fyller 75 idag så de har varit lite fest här med massa bekanta till henne. Snart är det dags att fira pappa eftersom han fyller 55 i morgon.

Har varit i stan idag med fick ett par skor av morsan jätte snygga, sköna och varma. Va på rökeriet hos mats också det har blivit jätte fint där och god mat har han.

Nu längtar jag hem finns inte så mycket att göra här men värst är att jag saknar tommy och det är lite stökig mellan oss just nu känns inte alls bra vill att det ska b

Farmor

Nu är man hos farmor kom hit vid 10 halv 11 sen gick jag och syrran på stan å handlade lite de vart en skjorta, ett armband och en grej till håret =) 

Men nu ska jag äta hörs senare.

....

Ligger i sängen nu och ska snart sova ska läa igenom opponeringen så jag vet va de är jag ska säga imorgon hoppas att det går bra jag är själv nöjd med det jag skrivit men ska våga prata också. Det är nog det värsta jag vet att prata in för andra men bara att öva det är något jag kommer att göra varje dag senare i livet.

Mår fortfarande illa och det krampar i magen men har iaf käkat middag och inte spyt så det är ett bra täcken. Så det blir absolut skola i morgon. Hoppas verkligen att jag klarar matte provet i morgon det skulle vara underbart men jag har väl inte sådan tur.

Ska träffa älskling i morgon också måste passa på att umgås eftersom jag åker till farmor över helgen och snart åker han utomlands kommer blir jobbigt att vara utan honom men de är sånt man måste klara av. Det är bra att sakna har min mamma lärt mig och skönt är det också för då vet man verkligen att man älskar den man saknar, sen när man ses igen är man den lyckligast i hela världen.

Nej nu ska jag ta tag i mig själv och plugga lite och sen se till att jag somnar så att jag orkar upp i morgon.
 
Puss & Kram / Kakisss

=(

Ligger hemma och är sjuk igen men den här gången vart man magsjuk. Känner mig tom och livlös å har världens huvudvärk blä.
Men ska ta och försöka plugga lite så jag blir klar med allt i tid. Det blir skola i morgon eftersom det är en viktig dag hoppas de blir bättre tills dess.

Uppdatering

Nu har jag gjort klart ett helt kapitel i matteboken och det var de sista nu är det bara repitera lite inför provet på torsdag jag har också nästan skrivit klart opponeringen som också ska va klar till torsdag och det känns som om det kan gå riktigt bra så hoppas på bra betyg. De värsta är att man måte prata in för en okänd människa men det ska nog gå bra hela klassen behöver inte sitta och lyssna och det är skönt.

Mår riktigt konstigt hade skit ont i huvudet men de har gått över nu krampar det i magen och känns som om jag ska spy vill inte bli sjuk igen måste verkligen vara i skolan dom här sista dagarna ska göra en viktig intervju i morgon och sen är det dags att börja spela in våra film om Romeo och Julius.

Åker till farmor på torsdag natt det ska bli kul var ett bra tag sen jag var där men nu fyller farmor år och man måste ju ta vara på den tiden man har kvar med henne. Tyvärr minns hon inte så mycket men det betyder mycket för mig att vara hos henne eftersom vi inte ses så ofta pga avståndet.

Men nu ska jag mysa med älskling och hoppas på att jag somnar tidigt ikväll så jag orkar upp i morgon.

God natt Sova gott
Puss & Kram ses på stan



Jag älskar dig <3


Stå för dina handlingar för fan...

Sitter hemma och kollar på one tree hill har pluggat matte men måste fortsätta att göra de. Ska börja skriva på opponeringen också men vet inte riktigt vart jag ska börja och snart kommer älskling =)

Jag är så trött på att människor har så svårt att växa upp och visa att dom klivit ur sandlodan och växt ifrån dagis. Hur kan man påstå att man är 18 år och får gå på krogen och ta ansvar för sitt liv när man inte ens kan visa att man klarar av ta ansvar för sina handlingar.


Så nu har man fått skolfotot är hyfsat nöjd förutom att jag serut som en boll =P

 

Uppdatering

Äntligen hemma efter jobbet. Fick jobba själv idag för första gången de va väldigt spännande eftersom jag stod vid sektionen bredvid hemma klacken men det var hyfsat lugnt ikväll som tur va. Skulle ha två ordningsvakter vid min sektion men dom var väl inte så hjälpsamma tyvärr.

Några killar hjävlades med mig idag när jag bad om biljetten men de visade sig att de var publikvärdar som passa på att gå på matchen när dom var lediga men hur fan ska jag veta att dom jobbar med oss när jag aldrig sett dom förut. Jävligt irriterande när dom står och tror att dom är skit tuffa, roliga och får mig att tro att jag är en idior istället för att säga somd et är från början. Enligt mig är dom själv idioter och största töntarna...

Djurgården vann iaf med 4-2 mot Timrå =) Grattis grabbar




Nu ska jag kolla på någon film och käka frukt. Sov gott


Måndag

Har fotbollstunering i skolan idag men stannar hemma och pluggar istället känns som om de är viktigare speciellt den här veckan har ganska mycket att göra. Matteprov och opponering på torsdag. De arbetet jag ska opponera på finns det nog inget posetivt alls med och det är hemskt att läsa också men det ska nog gå bra iaf. 

Ska jobba idag också de ska bli kul hoppas på att de händer något roligt. 

Ha en härlig och snöig dag =)

Helgen

Helgen har varit mysig och trevlig som vanligt i fredags var jag ledig från skolan så var hemma och tog det lugnt tills jag skulle åka till älvsjö och möta älskling för att sen bli upplockad av hans morsa. Vi åkte hem till tommy och käkade middag. Sen var det dags för hans hockeyträning. Har aldrig sätt han spela hockey så tycket att det var på tiden att jag gjorde de så jag åkte med och kolla på när han träna. Kul var det men jävligt kallt.



Eftersom att tommy jobbade i lördags låg jag bara hemma hos honom och kollade på film tills han kom hem. När han kommit hem käkade vi lunch och bakade en sockerkaka som vart jätte god. Vi kollade på massa filmer och sen vart de en stund i bastun jätte varmt men mysigt.

Söndan var också väldigt lugn jag pluggade lite och sen åkte jag  hem och älskling åkte iväg och spela innebandymatch. Medans han var borta passade jag på att limma upp fler blommor på väggen så nu är jag nästan klar med rummet har fått mina gardiner också är väl ganska nöjd med dom fat de får duga tills efter jul då jag får nya. 




Ett litet smakprov på hur en del av väggen ser ut


Hoppas ni också haft en trevlig helg. 




 

Äntligen fredag

Jobbade igår kul va de nu har man provat på lite nya saker men att stå vid en grind precis vid isen och bara se till att rätt personer går in och ut va ju inte de roligaste kallt som fan. Men de va ju ett tag sen jag jobba så de va kul iaf. Det blir att jobba på måndag också hoppas att djurgården vinner den matchen då.

I helgen blir det nog bara att ta det lugnt plugga lite och sen va hemma hos älskling. Ska bli skönt att åka ut till järna och bara slöa och spela fifa09 =)

Nu är det 2 veckor sen begravningen så det blir nog en sväng till kyrkan senare idag och tända lite ljus och kanske lägga dit nån blomma.

Det är konstigt vad man kan sakna någon den känslan är oerhört jobbig om man vet att man aldrig träffar den personen vid liv någe mer. Men en sak vet jag och det är att hon fortfarande finns kvar i mitt huvud och hjärta.

Min älskade mormor <3 Du är bäst

Skolan

Sitter i skolan och arbetar med ett filmprojekt helt sjukt tråkigt är så trött på att rita storyboard. Alla andra förutom Niclas vägrar att göra de men slipper iaf skriva manus =)

Slutar snart och då blir de att åka hem och plugga historia så jävla tråkigt men de måste göras. Får hoppas på att det går hyfsat fort så att jag kan vara med älskling också <3

uppdatering lite senare om jag hinner Puss och Kram

Plugg

Sitter och pluggar historia har prov på torsdag. Är helt slut efter dagen i skolan det har varit sjukt stökigt idag. Håller på att somna i böckerna så tänkte att jag var tvungen att vila lite ifrån pluggandet en liten stund.

Älskling ligger i sängen och sover inte så konstigt jag är ju inte det roligaste sällskapet just nu. Hihi han är jätte söt =)

 

En gammal bild men söt ändå.


Men nu ska jag försöka plugga vidare så att jag också kan få sova snart.
Ha en trevlig kväll Puss och Kram


 

Måndag

Var hemma idag hade någon sorts idrottsdag i skolan men eftersom jag inte var i skolan på hela förra veckan hade jag inte anmält mig till någon aktivitet så hoppade över det idag. Istället har jag städat hela huset, satt upp några blommor på väggen och pluggat matte så lite nytta har jag ändå gjort idag.

I morgon är det skolan igen BLÄ längtar inte alls har varit skönt att vara hemma. Är fortfarande inte riktigt frisk men blir inte bättre av att ligga hemma och tycka synd om sig själv.

Det är lite mer än en vecka sen vi begravde mormor. Det känns fortfande konstigt att hon inte finns kvar i livet men för mig finns hon fortfarande kvar innom mig och det kommer hon alltid att göra. Det är fortfarande svårt att prata om saker som påminner om henne utan att få tårar i ögonen ibland kan man inte ens titta på en film med någon sorglig scen utan att börja gråta men det hör nog till. Det är ju som sagt bra att gråta och skönt är det också tycker jag.

Jag saknar dig mormor jätte mycket <3

Nu ska jag ta och kolla på en film och sen försöka sova så jag orkar upp i morgon.

SOV GOTT / Kakisss

Helgen

I fredags åkte jag och älskling hem till honom i Järna. Det var jätte mycket strul med tågen så det tog längre tid än vad vi tänkt oss vi vart iaf hämtade av hans morsa. Skönt att slippa åka bussen och gå längs vägen i mörkret och regnet. Älskling åkte iväg och spela hockey med sin ena brorsa och hans kompis så jag var kvar och kollade på idol med hans andra brosas, morsa, hennes man och hans dotter super mysigt var de =)

Gick up tidigt på lördagen för att tommy skulle ivåg ch jobba och jag skulle käka frukost med honom men gick la mig igen och kollade på Jalla jalla och sov en stund pluggade lite matte också. Sen vart det dags att baka pepparkakor med danne och rebecka. 

Det vart en tidigt morgon på söndagen också eftersom älskling hade bandymatch och jag skulle hem. När jag kom hem gick jag å la mig och sov en stund till sen gjorde jag mig i ordning och åkte till centrum med mamma och möte tommy, köpte skor. Efter de åkte vi till tullinge kyrka och tände ljus för mormor, Sven, morfar och Clas.

Sen vart det en hel dag med massa film och Andra avenyn.

Blä

Är fortfarande sjuk mår jätte konstigt går inte att försklara men är iaf helt slut i kroppen.

Så jag har bara legat i soffan idag och kollat på alla tråkiga program som går på tv och pluggat lite fast jag knappt höl kolla på vad jag gjorde det var ju värt ett försök. Plugga är ju aldrig dåligt sen om man kommer ihåg något eller lär sig något är en annan sak.

Nu ska jag sova och hoppas på att tiden går fort så att jag får träffa älskling snart.

Ha det bra.

Sjuk

Mår inte alls bra har ont i hela kroppen orkar knappt röra mig och mår illa. Hatar att ligga hemma visst är det skönt men det är hemskt tråkigt och ensamt fast farsan är ju hemma och är sjukskriven men han är inte så roande.

Har massa att plugga också ska ta och försöka göra det i morgon har ju prov på torsdag hoppas jag mår bättre då så jag iaf kan ta mig till skolan och skriva provet.

Ska kolla på Lillebror på tjuvjakt nu kände för att titta på en barn film =P

Ha de bra hoppas att ni mår bättre än jag.

Tomhet

Ligger i sängen känns ganska tomt här ekar gör det också så hoppas att morsan syr gradinerna fort så dom kan fylla ut det toma utrymet jag har kvar. Önskar att Tommy hade varit här så jag iaf hade haft någon att prata med men får krama min nalle istället.

Mormor jag saknar dig vill att du ska komma tillbaka och vara barnvakt åt mig som du var när jag var liten. Vi spelade alltid bilspelet och skrattade åt dina roliga sätt att svära för att du inte vann. Du och Sven sov alltid på soffan när jag och Marre sov över hos er så vi fick dela på sängen men minns en gång då vi alla 4 sov i sängen va mysigt det var men väldigt trångt. Kommer aldrig glömma alla roliga saker vi gjort tillsammans dom minnerna snurrar runt i huvudet hela tiden. Hoppas att du har det bra nu och att vi ses igen.

Nu ska jag ta och kolla på höök och sen sova ska till skolan tidigare i morgon för att jag och Malin har 2 uppgifter vi måste göra klart.

God natt


Söndag

Äntligen är mitt rum så klart att man kan sova där inne ska blir skönt att sova i sin egna säng igen. Va på ikea igår med morsan och handlade lite schyssta grejer till rummet vart as snyggt. Morsan tycker att mitt rum ser ut som ett som är med i en designtidning =P Haha. Jag är iaf väldigt nöjd med det.

Var ute med älskling och hans killpolar igår  va på några skumma ställen i gamlastan men kul vart det skönt att kunna umgås med hans polare nu har varit lite problem med de tidigare.

Idag har jag städat hela huset och tagit bort alla mina grejer från morsan arbetsrum där jag sov. Ska plugga matte sen måste verkligen bli klar med den innan jul annars vet jag inte vad jag gör.

Nu har jag inget mer att skriva för stunden ha en trevlig kväll.

JAG SAKNAR DIG MORMOR <3


Begravning

Har begravt mormor idag riktigt jobbigt var det gick inte att vara inne i kyrkan utan att börja gråta det var sånt tryck där inne. Allt var jätte fint musiken kistan och alla blommor prästen var också jätte bra. Vi åke hem till min moster sen och käkade och fikade lite. Var helt slut och ville bara hem det tar så mycket på krafterna att vara ledsen och gråta.

    

Skolan

Sitter i skolan och har Svenska C var bara jag här så fick jobba med mitt fördjupningsarbete så jävla tråkigt men de ska vara klart snart och jag har inte ens börjat så de är lika bra att ta tag i de.

Har skolfoto idag Haha skolan är lite seg men de är ju sista gången man gör sånt så de kan bli kul vårat spexfoto kommer nog bli helt galet men men jag och Malin kommer iaf äga =)

Det blir en runda inne i stan med älskling efter skolan ska bli kul att umgås lite med honom känns som om vi inte har hunnit ägna någon större tid åt varandra även om vi träffas ofta. Är så mycket runt om kring hela tiden =(

Det blir nog en liten uppdatering senare om jag hinner ha en bra dag Puss och Kram

Skolan

Sitter i skolan  och håller på med projektarbetet med Malin. Vi har vg fast vi inte lömnat in våran projektplanering än men vi har ju hunnit med att filma massor och gjort intervjuer så vi ligger före iaf. Skönt att ha hyfsat betyg i något ämne.

Så trött på skolan redan har ju bara gått en dag efter lovet men nu vill jag verkligen ta studenten. Prövade studentmössor och beställde lite kläder idag =) det gör ju att man längtar änu mer till studenten. Men tur att det är ett tag kvar så jag hinner fixa matten och skriva provet till VU1:an

Nu ska jag  inte slösa mer tid på att skriva här kommer mer senare.
Puss och Kram


....

Hade studiedag ida så har legat hemma i soffan och latat mig pluggade lite matte också så lite duktig har jag iaf varit idag. Va och simma med syrran och Becka ockå blev 1 timme bara eftersom det var så sjukt mycke människor men det är skönt att komma igång igen.

Har ringt pliktvärket och snkackat om mina knän så nu blir det ingen mönstring på onsdag. Skönt men tråkigt har längtat efter mönstringen sen jag var 15 och det har alltid varit min dröm att göra lumpen men jag kommer inte klara av det och vill gärna kunna gå hela livet ut.

Nu är äntligen taket målat så nu kan man hoppas på att tappeterna kommer snart så att man kan flytta in igen. Fast det är väldigt mysigt att sova här nere i skåpet men lite ensamt när inte älskling är här.

Dags att sova nu det blir en lång dag i skolan i morgon
 
God natt, Sov gott


Bilder

Lite bilder från i fredags


 
Älskling och mats                     Jag    
                      
Det blev väldigt dåligt med kort tyvärr.

....

Kom hem från festen klockan 5 på morgon efter 3 timmars tid utomhus för att några vägrade att gå till tåget och kom inte med i taxin för att dom var fulla och sedan kom polisen för att ta hand om vissa som var allt för fulla. Tommys batterier tog slut så vi kunde inte ringa någon taxi men träffade en väldigt trevlig snubbe som ringde åt oss och äntligen var vi på väg hem. Det blev en resa på 575 kr de är inte billigt alls att åka taxi tyvärr.

Vaknade vid 9 och kunde inte somna om lagom segt när man ska jobba på matchen mellan Djurgården - Frölunda. Det blev ett litet äventyr många tjuriga människor och speciellt många som vägrade att visa biljetten så jag fick lite hjälp av ordningsvakten när jag nästan vart nerputtad för trappan. Men man lär sig alltid något nytt på jobbet och jag längtar tills jag får jobba som riktigt väktare på fotbollsmatcherna det ska bli kul. Trevligt att få jobba med Tony =)

Idag har jag bara legat hemma mår inte alls bra ont i hela kroppen och är helt slut. Var och lämnade tapetboken idag också så har bestämt att jag ska ha en tapet som är silvrig med svarta sametsblommor men ska klippa ut blommerna eftersom jag har målat väggen och farsan vägrar att brespakla väggarna och jag själv orkar inte för det är ett jävla jobb och sen är det inte hålbart till 100 %

Nu ligger jag och väntar på att älskling ska komma hem efter matchen så vi kan käka och kolla på andra avenyn.


Ha en trevlig kväll
Puss & Kram

Fredag

Sov hos älsklingen inatt igen så de vart en tidig morgon. Har målat klar mitt rum nu det vart riktigt snyggt jag är hyfsat nöjd.

Åkte och träffade syrran, Gustav och Joar det var jätte länge sen jag träffade dom och Joar har blivit jätte stor =)

 

      Syster & Joar                    Joar spelar piano

Ikväll blir det haloweenfest i haninge med 200 st hoppas på att de blir kul känner bara älskling och hans killpolare och dom är inte så roliga att vara med Haha.

RSS 2.0