Upp och ner

Allt är bara så upp och ner just nu vet knappt vad jag känner längre. Ibland har jag bara lust att spy på alla och stänga in mig och bara vara för mig själv. Skolan tar livet av en det är så sjukt mycket nu så det går inte ens att få ihop allt. Det jag satsar på är VU1 provet som är nästa vecka och jag måste verkligen kalara det men tror att det ska gå bra det mesta kan man ju eftersom lärarna har pressat in de i huvudet på oss under minst 2 års tid.

Ska snart iväg och kolla på en lägenhet med älskling idag ska bli lite spännande. Skulle ha gått på bio efter visningen men nu ska han tydligen hjälpa sin kusins kompis att flytta. Blir så trött på personer som säger en sak och gör en annan när ska det någonsin bli som man tänkt sig. Det är inte första gången de här händer och jag blir alltid lika besviken och ledsen så nu orkar jag inte ens bry mig. Men det är så fel det ska inte behöva kännas så här.

En uppdatering kommer senare....

En seg söndag.

vet inte riktigt om jag har något intressant att berätta idag. Är riktigt trött och sliten ligger i sängen med huvudvärk och halsont ska ta och kolla på en film men måste egentligen plugga men det får bli senare.

Jag kan iaf berätta att jag har godkänt i matte så snart blir det att skriva VU1 provet ska verkligen plugga stenhårt så jag klarar det blir väldigt mycket svårare nu eftersom utbildningen var för ca 1 år sen men det ska nog gå bra. Vecka 8 är det dags för VU2:an det ska bli riktigt skoj och efter det blir det skyddsvakt men det dröjer ett tag till men lite skoj finns det att se fram emot och speciellt studenten det ska bli så skönt längtar verkligen.

Nu ska jag leta reda på någon bra film och lägga mig i sängen och ta det lugnt.

Lördag

Då har man jobbat en match till Djurgården vann med 2-1 mot Brynäs riktigt skönt  kollade inte så mycket på matchen eftersom jag mest gick runt hade så ont i knät att det blev jobbigt att stå still. Men hade roligt iaf tack för en trevlig dag.

Sitter nu hemma i soffan med morsan och farsan och kollar på King kong har faktist aldrig sätt den och hitills är den riktigt bra. Skönt att ha en hemma kväll med päronen var länge en man hade de. Är riktigt trött och sliten också det gör saken ännu bättre.

I morgon kommer älskling hem från Idre ska bli skönt att träffa honom igen. Men eftersom vi ses så ofta var det lite skönt att vara utan honom även om jag saknar honom enormt mycket men som sagt det är bara bra att längta jag förstår verkligen vad älskling betyder för mig och hur ont det skulle göra om han lämna min sida vilket jag hoppas att han aldrig gör. Men nu ser jag fram emot att träffa älskling och ha honom hos mig. Älskar dig enormt mycket hjärtat all kärlek till dig <3<3<3


Tommy <3



ÄLSKAR DIG


En vanlig dag.

Gick till skolan idag som alla andra dagar men hade verkligen ingen lust var så sjuk trött även fast jag fick sova någon timme extra. Det var väl inte den roligaste dagen idag men som tur är har jag Tony som får mina dagar att rulla på med glädje.

Sov på tåget hem tur att Tony väckte mig annars hade jag nog hamnat i Södertälje. När jag kom hem städade jag rummet men det tog väldigt lång tid men som sagt jag var väldigt trött. Efter maten pluggade jag lite matte med morsan men frågan är om jag lärde mig något eftersom det är väldigt svårt att konsentrera sig just nu.

Sen vart det lite träning fast jag är så trött men nu ligger jag i sängen och väntar på att älskling ska ringa. Han åkte till Idre idag med jobbet och ska vara borta över helgen så det blir en helg att umgås med vännern. Ska bli både kul och skönt men kommer sakna min lilla knasboll <3

Nu ska jag sova så jag orkar upp till skolan i morgon men först blir de att ringa körskolan..

God natt sov gott Pussisar Kakiss

=(

När ska allt ta slut orkar inte mer...

Skolan

Sitter i skolan och väntar på att tiden ska gå så att jag kan åka in till stan och köpa NHL 09 till älskling för att sen möta upp honom efter att han slutat jobbet. Känns bättre att sitta i skolan att vänta än att sitta vid gullmarsplan och mögla. Det ska bli mysigt att få vara med älskling hela helgen var så länge sen vi gjorde något tillsammans ikväll lär det blir att titta på hans hockeyträning och i morgon blir det att åka skridskor ska bli så kul var jätte länge sen jag åkte saknar verkligen konståkningen ångrar lite att jag sluta. Det kanske blir att gå på bio på lördag annars blir det på söndag beroende på när hans innebandy träning är. Så synd att han bor ute i Järna är jobbigt att ta sig fram och tillbaks eftersom bussarna inte går så ofta vilket gör att man inte precis kan röra sig som man vill men men kan vara skönt att komma bort lite från folket ett tag.

För att återgå till skolan har haft el idag det var faktist riktigt kul har börjat göra lite praktiska grejer och det är så mycket roligare än att bara sitta och lyssna. Men nu vart det ont om tid måste gå till tunnelbanan men skriver kanske mer sen.

Ha en fortsatt trevlig dag.

Torsdag

idag var det en riktigt kort dag i skolan hade bara en lektion riktigt skönt var det eftersom jag är så sjukt trött jut nu. I morgon är det fredag och jag har varit i skolan alla dagar denna vecka känner mig riktigt duktig. Har bestämt att jag ska bättra mig och vara såhär duktig varje vecka.

Just nu gör jag inte ett skit ligger i sängen och har älskling bredvid mig men han ligger och sover jag funderar på att sova en liten stund jag också innan det är dags att käka.

Ha en fortsatt trevlig kväll för de hade jag tänkt att jag skulle ha.
Puss & Kram

p.s Jag älskar min  Storesyster Tess massa kärlek till dig gumman du och jag för alltid. Älskar så klart alla mina andra vänner också tack för att ni finns och lysser upp mina dagar.


Kläningen

Äntligen har jag fått kläningen jag ville ha hämtade den för en vecka sen och den sitter riktigt bra trodde att den skulle vara förlite men den var perfekt. Hoppas att det kommer ett bra tillfälle så jag kan använda den.


Farfar

R.I.P Farfar

1926-06-11 - 2008-12-12



    
  

Tisdag

Sitter i skolan och försöker börja på svenska uppgiften jag fick igår som ska vara inne på Torsdag. Men det ska nog gå att fixa.

Jobbade igår djurgården spelade mot linköping det var en riktig rolig match det gick ju bra för djurgården som vann med 5-1 de är precis vad dom behöver. Jag, Tess och Tobbe hade lika roligt som vanligt. Det tråkiga är att Tess ska sluta. Känns rikigt jobbigt trivs verkligen i din närvaro och vi har verkligen sjukt kul och det känns som om vi blivit som syskon. Kommer sakna dig sjukt mycket på jobbet även om jag fortfarande kan träffa dig. Hoppas att allt ska lösa sig. Älskar dig gumman det ska vara vi föralltid <3

Sluter hyfsat tidigt idag eftersom några lärarare är sjuka ska bli skönt måste verkligen börja sova kroppen orkar inte med allt. Men i första hand ska jag plugga och umgås med älskling eftersom han kommer idag. Skönt med någon som man kan få lite kärlek av..

Men nu ska jag återgå till pluggandet.
Ha en bra dag.
Puss & Kram


....

Då var denna helg över skönt de men ändå inte. Vet inte vart jag ska börja men får väl ta och börja med begravningen. I fredags klockan 13.00 ägde den rum i Tulling kyrka. Det var den mest konstiga begravning jag har varit på ingen grät inte ens jag kunde göra de känns helt sjuk eftersom det gjorde så ont att begrava ens farfar borde få en iaf att fälla någon tår men inte de nej.  Det var en sån konstig stämning så det gick bara inte. Så tragiskt att det inte finns någon som bryr sig hur kan man vara så falsk tycker att det är så jävla synd och blir sjukt iriterad.

Fredagkvällen slutade på krogen med  några vänner de var både roligt och tråkigt men skönt att tänka på något annat.

I lördags vaknade jag upp var ganska bakis haha men de förtjänade jag åkte hem vid 2 lr nått la mig i sängen käkade och kollade på Mamma Mia för säkert 20:de gången. Haha tycker den är sjukt bra. Sen kom älskling och det blev att åka iväg på någon fest med hans polare var inte alls tagad men vad gör man inte för kärleken. Det var inte den roligaste kvällen men höl mig iaf nykter. Kom hem vid 5 på morgonen och sov till 13 dagen efter,

Söndagen gick åt att städa hela huset och sen ligga i sängen och kolla på film hela dagen. Skönt att bara ta de lugnt har inte sovit någe vidare dom senaste nätterna så är ganska slut men skönt att komma iväg till skolan iaf. Ikväll blir de att jobba ska bli så enormt skönt att träffa folket där. Er kan man iaf kalla riktiga vänner =)


 

.....

Va ett tag sen jag skrev har inte varit tid för de har inte heller haft någon lust att skriva.

Va hemma från skolan idag är sjuk igen jätte förkyld och helt väck i hela kroppen men har ingen feber längre riktigt skönt. Gick en promenad med syrran Becka och Elin men bestämde mig för att gå hem efter ett tag hade inte någon ork men när jag kom hem kom jag på att jag inte hade några nycklar så det blev en sväng till morsans jobb.

Jag och mamma har sytt klart byxorna till nallen jag ska lägga på farfars kista dom vart riktigt bra är jätte nöjd.

Men nu ska jag försöka sova lite. God natt

Nickelback - If today was your last day


2 år

1/1-07

  

2 år tillsammans

Det är svårt att förstå att tiden går så fort känns som om det var igår vi träffades första gången. Är så glad att du finns i mitt liv kan göra vad som helst för dig mitt hjärta. Trodde aldrig att jag skulle ha en sån tur att du skulle bli min men jag hade fel. Nu har det gått 2 år och du är fortfarande kvar vid min sida vilket jag är väldigt lycklig över.
Jag kommer aldrig att släppa taget och låta dig gå Jag älskar dig mer än något annat och de kommer jag alltid att göra. Utan dig lever jag inte.

Du är mitt liv och mitt hjärta <3


RSS 2.0