Östersund

I Torsdags åkte jag och syrran till Östersund för att hälsa på farmor och farfar. Morsan körde oss till centralen och vi satte oss på tågen allt var lugnt än så länge.  När vi åkt i några timmar stannar tåget mitt ute i skogen de visar sig att tåget gått sönder och dom vet inte hur vi skall ta oss vidare. Vi stod stilla i 2 timmar då bestämde de att vi skulle evakuera tåget och åka vidare med buss. Jag och syrran tog våra grejer och gick genom halva tåget för att sen klätra ner för en stege och gå längs spåret. När vi kom fram till bussarna fick vi vänta i över 1 timme för bussen som stod där var full och nästa buss som kom gick bara till Åre. Tillslut kom det 3 bussar men dom kunde inte enas om vilken buss som skulle gå vart vilket egentligen inte borde vara något problem. Tillslut fick vi iaf gå på en buss och vi åkte vidare till Östersund. 4 timmar försent var vi framme där farfar hämtade oss och vi fick äntligen gå och lägga oss och sova.

På Fredagen gick vi upp vid 8 för att hinna göra oss i ordning och sen åka till Almåsa och åka skidor och snowboard. Där vi absolut gjorde världens bästa entre HAHA =P
Det var väldigt svår åkt men ändå kul solen sken och det var jätte varmt. Jag och syrran bytte med varandra så hon fick testa att åka snowboard och jag åkte skidor det var år sen jag gjorde det men de gick bra iaf. På kvällen blev det massa vin drickande och det slutade med en sväng på stan snacka om att Östersund är dött.

I Lördags sov vi ut och gick en sväng på stan jag köpte en pressent till Tobbe och hårfärg. Gick tillbaka till farmor och farfar färgade håret, kollade på film och sov en stund sen var det dags för middag och massa vin. Kvällen slutdade med en promenad på stan och sen blev det en film och en skön nattsömn.

Idag bar det av hem igen allt gick bra och vi kom till och med till Stockholm 20 minuter tidigare. Så nu är man äntligen hemma igen ska bli skönt att sova i sin egna säng det kan verkligen behövas efter den här helgen...

  
    

Milow - Ayo Technology


RSS 2.0