Nyårsafton

Då är det snart ett nytt år igen.. Tiden går så fort men skönt är det ibland iaf.

Ikväll blir det middag hemma med föräldrarna, syrran, Becka, familjen Skytt och Linnea med familj. Sen får vi se vad som händer har några ställen att dra till. Känns lite tråkigt att jag och älskling inte ska vara med varanda har ju våran 2 årsdag i morgon men får iaf träffa honom då.

Slut på fantasin helt vet inte alls vad jag ska skriva men tur de för det bli sista inlägget för i år.

Ha en trevlig kväll GOT NYTT ÅR

Julafton

    
 
   

Julafton

God morgon alle sammans nu är det äntligen julafton men fortfarande ingen snö synd är det.
Idag blir det att gå till gustavsberg och grilla hamburgare med familjen och sysslingarna i år ska älskling, syrran hennes kille och min systerson me också. Hoppas att det blir lika mysigt som vanligt.

En uppdateringen kommer senare ha en riktigt God Jul
Puss & Kram / Kakisss

Helgen

I fredags var jag ute hos älskling sov jätte länge och låg hemma och kollade på film skulle ha åkte skridskor men blev aldrig så för bussarna går så tokigt där ute. Käkade tacos med hans familj sen åkte Fredrik och älskling på hockeyträning. Jag stannade kvar hemma och snackade med hans morsa ett tag och sen satte vi oss framför tv och kollade på filmen angel. Den var väldigt bra synd att det var sånt dåligt slut bara. Sen kom älskling och han brorsa hem igen vi fortsatte att kolla på film. Sen var det dags att sova.

I går blev de att gå upp hyfsat tidigt för att vi skulle åka till älsklings mormor. Det var faktist ganska trevligt satt och fikade och snackade massa. Sen åkte vi hem till mig och kollade på Twilight. Den var jätte bra men som sagt boken är bättre och det tycker jag är synd men hoppas att det blir 2 filmer till sen eftersom att jag har läst dom bäckerna också =)
Käkade tacos igen HAHA men gott är de så det gör inte så mycket. Kollade på en till film men älskling somna som vanligt.. Sen var det dags för mig att träna de som är så jävla tråkigt det är verkligen terapi... Hoppas att jag kan få sluta med rehab snart.

Idag blir det nog att bara ta de lugnt som alla andra dagar eftersom älskling bara sover. Men ska försöka att hjälpa mamma med lite saker och sen gå över till min syssling som fyller år idag men det ska jag passa på att göra när älskling är och spelar bandymatch..

Grattis min ängel <3

Puss och Kram


<3

Har varit en ganska skön dag hoppade över de två första lektionerna orkade verkligen inte gå upp. Åkte till skolan och gjorde matte prov det gick bra så nu har jag snart G efter några små kompleteringar det känns jätte skönt. Hade inga fler lektioner efter det så åkte till min sysslings skola och kollade på någon film. Gick sen ner till Tullinge centrum och köpte lite fler gravljus och lite att äta. Vi missade bussen precis så bestämde oss att gå till Tullinge kyrka istället var riktigt kul faktist märktes inte att det var sånt äckligt väder. Efter en liten omväg och förvirring kom vi fram till kyrkan tände några ljus och sen tog vi bussen tillbaka till Tullinge. Tog sen bussen till Tumba och jag köpte några julklappar och Min sysslings mamma handlade lite mat sen tog vi bussen hem till skäcklinge och nu sitter jag framför tv och kolla på singing bee är nog ett utav det tråkigaste programet som finns ska nog ta och sätta på en film snart och hoppas på att tiden går fort så älskling kommer hem snart. Ska bli så skönt att träffa honom..



Tisdag

Sitter och väntar på att tiden ska gå så att jag kan gå till bussen. Har ingen större lust att åka till Malin och spela in den där jävla filmen. Men känns skönt att det kan bli överstökat så man slipper de här. Snart är det jullov också ska bli skönt. Ska försöka börja plugga lite teori så man kan ta körkort nån gång. HAHA

Idag lär det absolut bli den segaste dagen på veckan och den mest deprimerande. De är tur att jag har er som alltid ställer upp för mig tack för att ni finns <3

Älsklinge kommer hem i morgon ska bli så skönt att träffa honom. Har saknat honom så enormt mycket. 

 
Älskar dig mest av allt <3<3<3

:/

Det var ett tag sen jag skrev har inten riktigt haft tid lr ork att göra de.

Var i Gävle i lördags och jobbade djurgården spelade mot brynäs. Det var hyfsat lugnt trodde att det skulle vara värre men det var väl lite stökigt under vissa perioder men det var inte så farligt. Jag är faktist stolt över mig själv att jag ens klarade av att vara där efter allt som har hänt. Känns skönt att jag klarade det. Tack för att du finns där och stöttar glöm inte att jag finns där för dig också.

I går var det glöggfest som vanligt morsan och farsan hade massa människor här det var lite långtråkigt men Frida var ju här så det var kul trevligt att få träffa henne igen det händer ju inte allt för ofta.

Idag var det bara en kort dag i skolan började 12.10 med att kolla på en film och slutade vid 13.30 känns ju så nödvändigt att åka till skolan för att kolla på en film det kan jag göra änu bättre hemma. Men men man åker ju dit för närvaron som är ganska dålig från min sida just nu.

Hur ska man klara av alla dessa motgånger kändes som om det räckte när mormor gick bort men nu är det farfar också det tar aldrig slut. Inte er man fram emot att gå till skolan heller efter den skiten som hänt men tyvärr så är man ju tvungen. Vill bara att allt ska ta slut nån gång så man kan vara den glada och lyckliga lilla tjejen igen istället för den som alltid är lessen.

Här tog det slut kanske skriver mer om jag kommer på något men det märker ni.
Puss & Kram

Farfar

Mamma kom hem i morse och berättade att farfar hade dött någon gång under natten. Har precis varit och tittat på honom det var väl inte det mysigaste men är iaf glad att jag har gjort det känns skönt. Känner mig ganska ihålig just nu och allt är upp och ner. Är det meningen att man skall klara av hur mycket smäta som helst eller är det bara jag som har otur. Är iaf glad att farfar inte lider längre och vet att han har det bättre där han är nu men kommer att sakna honom iaf och det gör ont.

Vila i frid Rune Skytt du kommer alltid att finnas inom mig


Jaha

Jobbade med Tess idag det var verkligen jätte kul och vi lärde verkligen känna varandra idag. Hade riktigt kul när vi jävlades med Tobbe  HAHA.  

Vart hämtad utan morsan i centrum på vägen hem berätta hon att farfar inte alls mår någe bra och får morfin för sina smärtor för att han inte ska lide vilket är bra men jag vill inte att han också ska dö. Önskar bara att jag hade fått mer tid med honom känns inte riktigt som om vi haft den bästa kontakten man han är iaf min farfar och jag älskar honom för den han är.

Vet inte hur allt ska gå så himla mycket just nu. Känner att jag skulle behöva komma bort från allt som har med livet att göra och bara slapna av och glöma allt för en stund. Vill så gärna att älskling ska komma hem så jag slipper sakna honom så mycket. Men vet att han har det kul där borta och det är han värd efter allt som hänt den senaste tiden.

Ska nog kolla på en film snart och försöka sova för imorgon är det dags att träffa sjukgymnasten.

Sov gott


Jobb

Idag ska man jobba igen ska bli kul att träffa alla och absolut att jobba. Men är fortfarande sjuk så får se hur det går. Men tror att det ska gå bra kommer nog vara jätte trött efter men de kan va skönt ibland. Hoppas att man slipper jobba själv idag bara för det är så JÄVLA tråkigt.

Hoppas ni får en trevlig torsdag..
Puss & Kram ses på stan

Torsdag

Sitter i skolan och har Svenska har precis haft ett möta med dom i gruppen och lärare eftersom dom skickade ett mess till mig i tisdags och sa att jag inte fick vara med i gruppen längre för att jag var sjuk... Känns bra att man blir tvingad att vara med i den gruppen när man inte ens känner att man är välkommen. Dom ska vara mina vänner men tydligen inte. Fattar inte hur vissa tänker. Speciellt inte en viss person som ska föreställa min bästa kompis.. Vart har riktiga du tagit vägen?

Har iaf Tony och det känns skönt. Tack för att du stöttar mig och altlid finns där.. Du är bäst <3

Älskling ringde mig inatt känns skönt att få prata med honom även om han är så långt bort känns det som om han är nära han finns ju inom mig. Börjar sakna honom väldigt mycket nu önskar att han var hemma och höl om mig känner att jag behöver honom nu. Men inte så långt kvar tills han är hemma igen. LÄNGTAR JÄTTE  MYCKET...
Älskar dig mest av allt min hjärta <3


   

Det är du och jag för alltid <3

...

Det är inte rättvist vill inte att älskling ska åka även om det bara är en vecka han är borta. Speciellt inte efter att vi var griniga på varandra när vi sa hej då. Kommer sakna ihjäl mig efter honom.  Men hoppas på att det ska gå bra ändå.

Var hemma från skolan idag eftersom jag är helt slut det är jobbigt att vara förkyld och ha feber. Har iaf varit lite duktig och pluggat idag ska försöka plugga massor i morgon och sen se till att jag är frisk till torsdag så att jag kan jobba.


FAAAAAAAAAAAN

Ligger hemma hos älskling i hans säng och lyssnar på musik. Mår inte alls bra har ögoninflamation är förkyld och har feber. Vet inte vad jag gör blir sjuk hela tiden nu känner jag inte alls bra jag som har så mycket att plugga och har inte alls tid att vara borta från skolan. I morgon ska vi spela in våran film också.

Nu får jag inte träffa älskling förns den 17 december kommer bli knäpp utan honom var länge sen vi var ifrån varandra såhär länge men det kan vara bra att sakna varandra också. Jag vet ju att han måste göra de här för annars kommer det bli riktigt kaus... Kommer iaf sakna honom jätte mycket. Puss påre baby Jag älskar dig <3<3<3


 
Min guldfisk <3

Julbord

Va på julbord med jobbet igår jätte trevligt var det och man känner sig absolut välkommen. Har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår har nästan träningsvärk i käken HAHA. Känns skönt att man har lärt känna lite fler =)

Haha är skit bakis och ska jobba idag kommer fan dö mår inte alls bra blir inte kul att stå upp i flera timmar och kolla biljeter kommer fan spy..

Ikväll kommer brorsan, sara, melvin, saras mamma och pappa till oss på middag ska bli kul och träffa lilla plutten melvin självklart dom andra också men han är sötast =)

Nu orkar jag inte skriva mer allt vart helt rörigt också men skyller på spriten. Ha en trevlig lördag

Jaha

Jag måste vara riktigt tråkigt eftersom älskling alltid somnar hos mig spelar ingen roll vad man gör verkar det som. Nu ligger han och sover igen. Ska försöka väcka honom snart så man kan få umgås lite iaf.

Har varken städat eller läst igenom mitt tal fler än en gång. Men har iaf fixat fram bilder synd bara att jag inte kan lägga in dom på datan försökte ta kort på dom men de vart inge vidare bra tyvärr.



Men nu ska jag läsa igenom talet några gånger och sen väcka älskling.

Ha en trevligt fortsatt kväll Puss & Kram

Nickelback - Never gonna be alone


Time, is going by, so much faster than I,
And I'm starting to regret not spending all of here with you.
Now I'm, wondering why, I've kept this bottled inside,
So I'm starting to regret not selling all of it to you.
So if I haven't yet, I've gotta let you know...

Never gonna be alone!
From this moment on, if you ever feel like letting go,
I won't let you fall...
Never gonna be alone!
I'll hold you 'til the hurt is gone.

And now, as long as I can, I'm holding on with both hands,
'Coz forever I believe that there's nothing I could need but you,
So if I haven't yet, I've gotta let you know...

Never gonna be alone!
From this moment on, if you ever feel like letting go,
I won't let you fall.
When all hope is gone, I know that you can carry on.
We're gonna see the world out,
I'll hold you 'til the hurt is gone.

Ooooh!
You've gotta live every single day,
Like it's the only one, what if tomorrow never comes?
Don't let it slip away,
Could be our only one, you know it's only just begun.
Every single day,
Maybe our only one, what if tomorrow never comes?
Tomorrow never comes...

Time, is going by, so much faster than I,
And I'm starting to regret not telling all of this to you.
So if I haven't yet, I've gotta let you know...

Never gonna be alone!
From this moment on, if you ever feel like letting go,
I won't let you fall.
When all hope is gone, I know that you can carry on.
We're gonna see the world out,
I'll hold you 'til the hurt is gone.

I'm gonna be there always,
I won't be missing a word all day,
I'm gonna be there always,
I won't be missing a word all day.

Hej hopp

Sitter i skolan å har inte ett skit att göra. Har ju vårat filprojekt men kan inte filma för alla är inte här lr nått vet inte riktigt varför men men orkar inte bry mig längre.

Slutar tidigt idag för killarna i klassen ska ha någon feministföreläsning. Så de blir att åka hem och ta de lugnt ska väl läsa mitt tal några gånger så jag vet vad jag ska säga i morgon och slipper kolla ner i pappret måste fixa några bilder lr nått också så jag kan sätta ihop en powerpoint. Måste nog städa rummet idag också men det lär inte ta allt för lång tid eftersom jag inte har så mycket saker längre.

Älskling kommer idag också så ska försöka att vara mer social idag och inte plugga allt för mycket. Han åker ju nästa vecka så får ta och passa på att vara med honom så mycket som möjligt =)

Puss & Kram


Plugg

Ligger i sängen och skriver på mitt tal till pappa det går hyfat bra men nu har jag tyvärr slut på ideer. Men jag kommer nog hinna bli klar tills på fredag. Då men blir tvungen att hålla de här jävla talet inför klassen jag som hatar att prata in för andra. Men jag ska försöka tänka på de en vän sa till mig att dom jag pratar för tycker att jag är bäst och att jag är deras idol eller att jag helt änkelt bara är bättre än vad dom är.

Älskling ligger och sover bredvid mig, som vanligt så somnar han alltid när han är här. Men gu så söt han är =)

I love you baby <3


Men nu ska jag iaf fortsätta plugga och hoppas på att talet snart blir klart.
Puss & Kram

Mys

Legat hemma med migrän idag men nu är det över skönt är de men är lite skakis fortfarande och seg i kroppen men det  ska nog bli bra.

Blev väckt av min chef idag han ville bara berätta tt han hade svarat på mitt mail och fråga vilken match jag ska jobba på den här veckan. Skönt att det har löst sig. Nu behöver jag inte jobba alla matcher utan dom jag känner att jag hinner med så det kan ju bli iaf 1 match i veckan.

Ska snart gå och möts älskling vid bussen ska bli skönt med lite luft och en promenad. Det ska absolut bli mysigt att äntligen få träffa älskling =)

Puss & Kram

hmm :/

Ligger i sängen med världens värsta huvudvärk har tagit mina migrän tabletter men det hjälper inte. Vet inte alls hur jag mår längre känner mig helt upp och ner.

Skickade ett mail till min chef idag så får se om jag jobbar kvar eller inte. Känns jävligt synd faktist det var verkligen rolig att arbeta där trivs jätte bra och man lär sig något nytt varje dag hoppas verkligen han och jag kan lösa mitt problem.

Ska försöka förlänga till mitt tal jag har skrev om pappa när jag gick i ettan så jag slipper skriva ett helt nytt. Jag är inge vidare bra på att skriva så får se hur det går. Hoppas iaf att jag kan få lite bättre än g den här gången har fått lite olika förslag av min lärare.

Men nu ska jag ner och prata med morsan och sedan plugga lite om jag inte dör av huvudvärken annars ska jag sova och hoppas på att älsklings träning är slut så vi kan prata =)

Förlåt för att jag är så dum ibland älskling. Du vet att du är allt jag har och jag älskar dig mest av allt <3 

Älskling

1 år och 11 månader idag <3




Tagen den 30/7 - 07

Jag älskar dig otroligt mycket det går inte att förklara med ord vad jag känner för dig. Du är den mest underbaraste människa jag någonsin har träffat. Du betyder så enormt mycket för mig.
Det ska vara du ch jag föralltid <3


En skön måndag

Då va denna måndag över gick ganska fort tycker jag. Vaknade vid 8 men hade inte alls någon lust hade både huvudvärk, hals ont och värk i kroppen märkte att jag fått utslag på armarna men det har gått bort nu som tur är. Åkte till skolan och mötte Tony för att käka lunch de vart en ost och skinksallad jätte gott va de =)

Hade någon slags föreläsning om att arbeta natt fast tyckte mer att det var en diskution och lite mer som ett info möte. För alla er som använder sängen till mer acktiviteter än att bara sova kan få problem med sömnen.

Efter skolan åkte jag till min älsklings jobb för att hämta mina nycklar och sedan mötte jag syrran för att sen åka hem. När jag väl kom hem var det bara att packa väskan och dra till badet för att simma. Känns jätte skönt att iaf börja komma igång med någon slags träning snart är det dags för sjukgymnatik och sedan är jag igång på riktigt igen. Längtar tills jag kan börja på gymmet igen det ska bli så kul.

Varför ska det vara så svårt att kunna umgås med sin bästa vän för att han skaffar flickvän som då också ska föreställa en vän. Har aldrig fattat varför man inte kan umgås alla tesammans vad är det för fel på folket. Det är samma sak som när man va liten och inte kunde leka tre för då var det alltid någon som vart utanför fattar inte varför så svårt kan de inte vara och speciellt inte nu när vi alla är över 18 och ska vara "vuxna" Jag blir så irriterad.

Bilder

Lite bilder från helgen i Östersund

          


RSS 2.0